top of page

NYHETER

papirer
Nytt regnskapsbyrå bestiller 30 nye kunder

I samarbeid med en  ny klient som er et nystartet regnskapskontor går vi ut i markedet og henter inn kunder tilpasset klientens kompetanse og vekstplan.

 

Vi utarbeidet en meget detaljert profil på kundebehovet, og går fokusert inn i markedet som gjør at vi nå bygger en riktig kundeportefølje for klienten.

Vi søker Key Account Manager 
To menn Shaking Hands

Kan du litt om regnskap, økonomi og har et ønske om å megle gode økonomitjenester? Er du strukturert, sosial, tydelig og liker å snakke og møte spennende mennesker? Da har vi kanskje stillingen for deg. Vi megler de rette kundene til våre klienter som er regnskapskontorer. 

Vi ser etter deg som er strukturert, omgjengelig, blid og som vet at kvalitet er viktig. Hos oss får du frihet under ansvar, egne budsjetter og hyggelige kolleger som vil at alle skal lykkes, vi er et team! Ta kontakt på post@connectingpeople.no og avtal en hyggelig samtale.

Forretningsmøte
Forsikringsformidler bestiller kvalifiserte møter

Klienten brukte for mye tid på kvalifisering av gode kunder og var på utkikk etter en god løsning. Sammen med klienten definerte vi en løpende kravspesifikasjon på kundebehovet, og er i dialog hvis klienten eller vi mener den skal oppdateres. Tjenesten formidles til kvalifisert tredjepart.
 

Klienten fokuserer nå på kjernedriften og de ansatte benytter kompetansen på forsikringsrådgiving. Både omsetning og vekst hos klienten når måltallene.

Data Reviewing
Megle investorkapital til spennende prosjekt 

Blir oppdatert

bottom of page